ビデオヘルプ

GRT enabled VMware backup fails

作成: 14 Nov 2012 • 更新: 26 Nov 2012 | コメント数: 7
この問題は解決されました。 ソリューションを参照してください。

Hi,

We use the VMware Option to backup our Vcenter. It works very well, but recently it fails with this error.

V-79-57344-5893 - The object was not found, or could not be accessed (VMware backup).
 
Looking at the backup logs the files are from MS security updates. Last weekend I restarted the server in the hope it would fix it. In addition I installed the latest MS security fixes too. But unfortunately the backup still fails. Affected are two servers where GRT cannot find the files in the C:\Windows\Softwaredistribution folders.
 
The KB article says to install the remote agent on the servers. Of course they are installed and restarted several times due the reboots.
 
I believe it is not a big deal since most backup fine, but the failed backup bothers.
 
Any idea?
 
Thanks,
Edy
タグでディスカッションを検索:

コメント コメント数: 7最新のコメントを表示

ZeRoC00L の写真

Do you already have BE 2010 R3 and all availabe updates installed ?
If not, please install these first and try again.

If you do run on R3, you can try the following:
- Stop the Windows Update service
- Delete the folder C:\Windows\Softwaredistribution
- Start the Windows Update service, this will recreate the above folder
- Run a backup again to see if the error disappears.

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

Edyxx の写真

Yes I do run BE 2010 R3. Do you mean I should do the procedure on the server which fails?

Thanks,

ZeRoC00L の写真

Yes, on the server that fails.

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

Edyxx の写真

Hi,

I did this procedure, stopping the Windows Update service and then deleting the folders inside of C:W\indows\Softwaredistribution. After that I restarted the Windows Update service and the folders were created again.

I run the backup of VMware agent again.This time only one server failed with the error . Most servers were good. But the other day the other servers failed again.

It is the same error as I mentioned initially. It has to do something with GRT.

I'm curious why I get the backup failed now after months of good backups for the same VMs. So I guess the problem must be somewhere else. I didn't really change the job options. Maybe a new security update of MS is the culprit.

For any other idea I would be grateful.

Thanks,

Edy

Edyxx の写真

Are there any other idea than re-creating the Windows Update folder?

I do get a backup failed each day and it is always because GRT cannot access some files in the softwaredistribution folder. There are days it does affect 4 VM server with the same problem. 

Thanks,

Edy

PS: we use Backup Exec 2010 R3

lmosla の写真

Hi,

You can exclude these files from the backup job. http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH29548

ソリューション
Edyxx の写真

Hello,

I want to give feedback. I followed the suggestion and did Global exclude the C:\Windows\Softwaredistribution folder.

This worked, thank you for the suggestion.

Edy