ビデオヘルプ

Virtual Machines Credentials Test fails

作成: 17 Oct 2012 • 更新: 17 Oct 2012 | コメント数: 7
nnsarrdiallo の写真
この問題は解決されました。 ソリューションを参照してください。

Good morning every body,

I've added a vCenter to my Backup Exec 2012 server.

I have several VM on my vCenter. I've defined a domain account that I've granted Administrator rights on all VM.

Meanwhile, when I schedule a backup and lanch a Credentials test with this account, it fails.

Don't understand what's go wrong.

Thanks for your responses.

コメント コメント数: 7最新のコメントを表示

CraigV の写真

Hi,

Check the TN below and make sure you comply with the requirements for the BESA and VMware:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH130255

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

nnsarrdiallo の写真

Hi CraigV,

I've read the the document, and have granted my account the Administrator rights on all VM and on the vCenter.

But nothing has changed, I have the same problem with validating credentials.

CraigV の写真

OK...do your actual backups run though? And are you able to restore?

If so, ignore the credentials check failure.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

nnsarrdiallo の写真

Do you think backup can run if credentials test fails?

CraigV の写真

It has happened that credential checks fail while the jobs go through successfully. Try it and report back,...

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

ソリューション
nnsarrdiallo の写真

Hi CraigV

I've test a backup job and it runs.

Thank u for your help.

nnsarrdiallo の写真

Ok.

I'll let you know.

Thanks.