Video Screencast Help

AIX

Results for AIX

I need a solution Hi All, This is my first post in the community & I am very new to Veritas, please excuse me if questions are of layman category I have a AIX server with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SF_learner | 20 Dec 2013 | 2 comments
I need a solution Master: 7.5.0.6 running on Windows 2k8 Media Server: 5230 running 2.5.3 Client: 7.5.0.4 on AIX Anyone sucessfully backing up AIX DB2 with NetBackup? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by D.Flood | 19 Dec 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, I have an environment of Netbackup 7.5.0.4. The environment details are as: Master Server: IBM AIX 6.1, Netbackup 7.5.0.4 Media Server 1 (For AIX ...
Forum Discussion by mohsinmansoor | 17 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, My master is on LINUX with NBU Version 7.5.0.6. We need to migrate DB2 online backup & archive to a different Master server now. The client is AIX5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by imashu | 12 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution NetBackup Master Server version 7.5.0.6 on AIX 6.1.   It takes 3-5 minutes to Display the 2000 + policies in NetBackup. Then to Open an individual policy it ...
Forum Discussion by Vnktm | 10 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Hello,   I have a question. I have one Backup for SQL that showing me a error message, follow below.   2/9/2013 9:09:37 PM - Info nbjm(pid=586636) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SidneiSilva | 09 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, We are currently running Netbackup 7.5.0.4 and need to upgrade our Netbackup environment to 7.5.0.6. The main reason for this upgrade is the issue of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohsinmansoor | 05 Dec 2013 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello Gurus,   Could you please suggest me on this.   We have a AIX server and application team encrypting some of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RaymT... | 03 Dec 2013 | 8 comments
I need a solution hi guys,   i'm facing a strange issue when duplication images from my AdvDisk... if i run backup with my Netbackup 7.5.0.5 to Advdisk its successful ...
Forum Discussion by Massawi77 | 01 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution hi, I have already configured my Key management Service on my netbackup server. using the following steps on this site: http://www.mattiasholm.com/?p=86 ...
Forum Discussion by kamalbhuttoo | 29 Nov 2013 | 2 comments