Video Screencast Help

AIX

Results for AIX

I need a solution Hi All, I have master server running on 7.5.0.4 running on AIX . we need to add another tape library to the environment . Please suggest the procedure about ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amit30 | 09 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I've got a strange issue on AIX media servers after upgrade to 7.6. Filesystem /usr gets full because of inodes not released properly (some files are not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marek Kedzierski | 07 Jan 2015 | 17 comments
I need a solution Hi, We are required to run a very large restore (~12TB) of a SAP database. The backup image is stored on a Data Doamin storage server. We would like to force the ...
Forum Discussion by Mr Zimmerman | 05 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, When tapes are loaded in the library, few tapes are automatically moving to "Unintialed" volume pool. We'll move those tapes to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by King25may | 30 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Dear all, My NetBackup environment. Master server OS : AIX 6.1 Netbackup Ver. 7.5.0.4 I use x-manager to open netbackup console . Run command ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zakirk_Khan | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have 5 media server which is configured in one storage unit group for load balancing, now the seniro is that i am facing connectivity issue with one of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachii | 15 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi  I wonder why the process vbsd.bin always utilize a lot of CPU resource ( always > 10%) after I configured the VBS on it. What does it do? Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by supaprapat | 09 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  Urgent help required. I've just upgraded my Nexus 7 2013 to Lollipop. The only app that is not working is Touchdown. Here are my observations: ...
Forum Discussion by bonfante | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, We got the below error when restore control file from netbackup. run { allocate channel ch1 type 'sbt_tape' ...
This issue has been solved
Forum Discussion by raj555551 | 05 Dec 2014 | 2 comments