Video Screencast Help

HP-UX

Results for HP-UX

I need a solution Dear Frineds, I have a quiry , Can i configure and use multiple HBA on SAN client to transfer the data at same time to FT media server , SAN clinet OS is HP-UX ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 22 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution to work and will build up a fire in the stove and set around it and listen to the rain coming down on the roof knots he took out his pocket knife Iain’s got time for ...
Forum Discussion by jaaoi.heroo015@... | 21 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I am looking to extract the nbudeployutil -capacity as a sql statement so this can be tracked automatically by an external application. The key data is ...
Forum Discussion by PeteinSKy | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution We are on NBU 7.6 and planning to implement remote sites client deduplication.  We don't have any media servers on remote site. I have a few questions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FelixZhou | 30 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Question about the Analyzer Tool. Is there a way to run it for a shorter period>?  I can run:  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdeployutil --gather ...
This issue has been solved
Forum Discussion by freakinback | 29 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, We have issue conncting one of our servers in OpsCenters.  Netbackup version of master server is 6.5.6 OpsCenter we are using is  7.6.0.3  ...
Forum Discussion by Deepak_Irani | 27 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution I've been asked to restore an SAP DB (server has version 7.5.0.6) to a client which has a version level of 7.5.0.4. Any issues or bugs that I should be aware ...
Forum Discussion by Awojo | 23 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi,      Bit of a strange one this ! 7.6.0.3 HP-UX Master, VMware backups using SAN transport to 5230's as the backup hosts. All was working ok. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Darren Richardson | 22 Jul 2015 | 15 comments
I need a solution Running a three node cluster on HPUX, 11.31.   We have the vxconfigd daemon running, but something i see is that the daemon on one server uses about 20-50% CPU util, ...
Forum Discussion by harshman1958 | 30 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We have the following configuration in our netbackup enviroment: Master: eux390{root}# bpgetconfig -s eux390 -L|egrep ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Harry_NBAD | 08 Jun 2015 | 13 comments