Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution One of my users had to send 1,000 Emails, using mail merge. Obviously, when you send such a large quantity of Emails at once, some will bounce back, for multiple ...
Forum Discussion by ronr | 23 Aug 2016 | 3 comments
I need a solution Hi Sir/Madam, We are deploying Veritas Cluster Server 6.1 on Azure RHEL 7.2  but we are getting some error. i have attached screenshot. basically this is ...
Forum Discussion by Gajendra Singh | 20 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution After installation of  over Redhat 6 and i used these steps: Before you install an agent, you need to place the SSL certificate on the computer that is targeted ...
Forum Discussion by Abdelrahim Ahmed | 17 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution How do I change the language settings in the end user environment. for the Portuguese for example? I include some language pack? ...
Forum Discussion by William Ferreira | 16 Aug 2016 | 3 comments
I need a solution I'm using the following to scan a file: /opt/Symantec/symantec_antivirus/sav manualscan --clscan /tmp/foo Whether the file scanned is clean or infected, ...
Forum Discussion by TBoemker | 15 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Dear Guys, i am running SMG since years and never have so problems with the BATV than the last 6 Months. My SMG is fully actualized and we did the configuration ...
Forum Discussion by atomic333 | 15 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Hello! Our company use with success SMG appliance 8340 (ver 10.5.4-4). Now it's time to move this instalation to Hyper-V. I maked new HV machine from ISO ...
Forum Discussion by PiotrB | 09 Aug 2016 | 2 comments
I need a solution Hi, I have in my organization 20-30 linux servers (Centos).  The network is "closed" network and does not have an internet access. The Windows ...
Forum Discussion by Tomiz | 08 Aug 2016 | 3 comments
I need a solution Is there any way to hold specified tapes in robots, in such that will not marked like full tapes ? Often we have full tapes to use in restores, but our Operators ...
Forum Discussion by Fabian Schwarz | 05 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Hello, I am relatively new to the Netbackup world and I am working on migrating our Netbackup infra from Solaris (v10) to Linux (RHEL7). We were running Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ram_EUHR | 04 Aug 2016 | 2 comments