Video Screencast Help

Not Applicable

Results for Not Applicable

I need a solution Hello all.  I have an EV 9.05 environment currently only using the mailbox archiving feature.  Backend storage is good old fashion NTFS partition (sas disk). About ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aschnarrs | 28 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of Pulic Folder Store ... But restore failes with strange errors ... ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 17 comments
I need a solution Hi, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of IFS and PFS ... But restore failes with strange errors ... I did a ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I've just recently upgraded a customer from EV10.0.1 to EV11 and now the OWA access seems to be very slow when opening an item. It takes about 12 - 15secs. ...
Forum Discussion by KeirL | 28 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We want to install DCS agent on Esxi 5.1, and 5.5 server. Is this supportable? Because I read Data Center Security: Server Advanced Platform and Feature Matrix, and it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ramling p | 28 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I'm looking in to setting up BE 2014 and redesigning our current backup structure. One thing I'm looking in to is AVVI backups. This looks ...
Forum Discussion by Backupthetruck | 27 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I notice several risks with the name   ! gen !gen   What does it mean? Are there certain naming convention that Symantec uses when it thinks it ...
Forum Discussion by RSASKA | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Current situation: - Hyper-V cluster named X with SAN storage - cluster is formed by 2 servers: X1 and X2 - server X1 and X2 have Windows 2012 R2 Standard ...
Forum Discussion by andy_erc | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have a strange problem, I have contacted Symantec support and they told me that there are known issues with the new version of Symantec Backup Exec 2014 and my best ...
Forum Discussion by lionc74 | 25 Jul 2014 | 6 comments