Video Screencast Help

Windows XP

Results for Windows XP

I need a solution Please hang in there while I try and explain this. I have a couple of computers whereby they seem to appear in the console alternately. So I have PC-A it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kevin_cambs_uk | 28 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I've tried to install SEP 12.1 RU3 on a Windows XP Embedded but the installation failed. I provide you the SEP_INST.log Could you help me understating the ...
Forum Discussion by diabolicus23 | 27 Oct 2014 | 21 comments
I need a solution Hello Guys, Can SEP version 12.1.4 detect/block the following ransomware and its Variant? Xorist, CrytorBit, and CryptoLocker Thanks in advance! ...
Forum Discussion by PaulSymEP | 22 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Since we upgrade all servers SEPM to 12.1.4104.4130 partner replication never start again. Thks Do you have received any Do you have received any ...
Forum Discussion by Nic Olas | 17 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, We have an application which is still 32-bit. It can run under Windows Virtual PC XP Mode (on Windows 7 64-bit workstations). The problem is that while SEP 12 is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MabundaG | 16 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, Below you will find a job detail of a backup that I had to suspend (I'll cancel it by sure) because of this job was taking long time. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amutto | 16 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, On Xp machine while installing any application normally, then it installs successfully but if we install any application using Symantec virtualization then it ...
Forum Discussion by Rasshmi | 14 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution SEPM 12.1.RU5 (Win Server 2003), clients mixed 12.1.RU5 / v12.1.4.1a.RU4 MP1 (Win XP/Win 7), all OS fully updated. One of the RU4 clients has unusually high HD I/O ...
This issue has been solved
Forum Discussion by a.devecerski | 14 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Dear All I need to disable notification poping up on client screen after every 2-3 minutes. Due to this, its very difficult to close the windows again & again. ...
Forum Discussion by agrewal@itsuppo... | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution My task server status on each SMA is show "Not Registered" but SMA on altiris server has work properly. ...
Forum Discussion by BankMSC | 09 Oct 2014 | 6 comments