Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution Hi, I need some help.  We are using v10d of backup exec and we have one system where we cannot start the backup. The backup are set to write to Backup-to-Disk ...
Forum Discussion by gmoolenaar | 18 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi. I'm doing daily backup jobs (Backup Exec 2010 r3 and WS2003r2) to a NetApp and it's all OK. But... I always have a "The media server was unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Diegazo | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I've been looking into protecting our backup tapes with either encryption or password protection. We basically perform a backup to disk onto the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chrisb2012 | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   Does anyone know if there are issues with Exchange GRT backups in this configuration.  We were having the issue before installing SP4 but this service ...
Forum Discussion by MK@work | 17 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Here is the scenario, datacenter blew up.  Only have a single server, os installation media, backexec installation media, and tapes with full backups. 1) Can you ...
Forum Discussion by BL BL BL | 15 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I have one Backup exec 10.0 in my server. When I insert some tape into the backup device, I got "Media is unrecognized" message but for another ...
Forum Discussion by Vsys | 11 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I recently catured an image of a users HDD with Ghost 11.0.1. After examining the .GHO and .GHS files it doesnt seem like all of the data was captured, only 11.5GB ...
Forum Discussion by mlbrady537 | 30 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, My 2 DELL PowerEdge 4600 servers that were running 2000 Advanced Server just crashed and i'm wondering what version of Backup Exec can I install on two ...
Forum Discussion by Roses44 | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Unable to scan and take inventory in backup exec 10d Go to the Devices tab, Go to the Devices tab, right-click on the tape library/drive and pause/unpause it. ...
Forum Discussion by Mahesh Thorat | 28 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Backup exec 10d not working after host name changed. Pls help  1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mahesh Thorat | 27 Jun 2014 | 1 comment