Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Hello,   We recently had to replace one our tape drives in our library.   Instead of recognizing that the new tape drive is part of a library, Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by formermaritimer | 02 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Hello people. I'm having a serious problem here. I have some .bkf files which contain very crucial data. They are stored in my external hard drive. Now the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by F_Mill | 05 Sep 2013 | 14 comments
I need a solution Hi community members,   Im running Symantec Backup Exec 11d and I get the following error when trying to run a job that backes up BackupExec information:   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by formermaritimer | 04 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Dear All, I have a strange problem whereby I select some emails for a GRT restore from specific media. When the job starts it requests media that has not been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Madgex Support | 19 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hello! We have problems doing backup with Backup Exec 11d (Rev.7170) and Remote Backup Agent on Windows Server 2003 since about two weeks. It seems like the agent ...
Forum Discussion by teelan | 01 Aug 2013 | 18 comments
I need a solution Greetings,     I am having to do a full restore of w2k3 sbs server including exchange, with BUE 11d. I have followed some articles and support forums, but ...
Forum Discussion by JamKo | 27 Jul 2013 | 14 comments
I need a solution Hello, I'm trying to send out email (smtp) notifications and have had problems doing so. I've verified the att.net account in question is active and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HTL3 | 19 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution I have problem to restore the files using Backupexec windows server from Linux client running legacy remote agent 9x, when i create a restore job it shows me all files ...
Forum Discussion by muhammadjafar | 04 Jul 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm currently using Backup Exec 11d on SBS2003. I'm thinking of buying an iSCSI RAID array. One of the servers I backup via a remote agent would ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Uncle_romania | 01 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution Dear sir,            I can't take backup as Schedule through symatec Software, please given solution. i given log file bellow.   Job ended: Thursday, ...
Forum Discussion by noormd@etastarm... | 21 Jun 2013 | 1 comment