Video Screencast Help

12.1

Results for 12.1

I enabled mac address spoofing protection, but it did not follow the notification rules for firewall rules; it creates a user notification popup whenever something is detected, even though there isn't much a user can do about this (it is normal to ...
Idea by Baffoni | 07 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to build a Netinstall Package for Symantec Endpoint Protection to be able to have it installed with the image on Mac Server. I was able to get the ...
Forum Discussion by kericson | 04 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Bonjour, J'ai reinstallé plusieurs postes de mon reseau et sa provoqué un depassement de licence. Symantec Endpoint Manager m'indique que tous mes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MOHIZ | 07 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I was wondering if anyone has seen this issue or if its a known issue. When deploying the Symantec Endpoint Client, the following message is thrown:   An ...
Forum Discussion by resendesw | 31 Jan 2014 | 6 comments
We have a webpage to check the latest version of the Antivirus, IPS and PTP Definitions: http://www.symantec.com/security_response/definitions.jsp?pid=sep1213 it could be good to have also the information about the latest version of the ...
Idea by Jgl2010 | 31 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution I have multiple clients all in the default group and all supposed to be using the same profile. We spotted that one client did not have any options enabled, so no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rescue128 | 30 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution Dear community. Some time ago, about two weeks, I installed Symantec Endpoint Protection (Small Business Edition, version 12+). I have created some custom policies ...
Forum Discussion by Glenn van Cauter | 29 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution Ever since upgrading to SEP Small Business Edition version SEP 12.1.4013.4013, our client computers have been restarting every few days,  This includes computers which ...
Forum Discussion by ding a ding dan... | 27 Jan 2014 | 10 comments
I need a solution Have a few clients not communicating to SEPM. Clients are not cloned but we do use an imaging process to deploy new systems. In fact, this systems were imaged and ...
Forum Discussion by rickd | 27 Jan 2014 | 9 comments
I need a solution I have a new Server OS deployment Win 2012 R2 as the host.  I created a Hyper V machine of Win 2008 R2 where I deployed SEPM 12.1.4.  I deployed the updated client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jtchmpcdid | 06 Feb 2014 | 4 comments