Video Screencast Help

12.1

Results for 12.1

I need a solution Hey guys, I'm having a weird issue, last day I had 195 clients, the next day I lost 5 making it only 190. I dont know how it got gone, I checked the aloted ...
Forum Discussion by D@ry1 | 25 Jun 2013 | 9 comments
I need a solution Dears, In our envorinment we have deployed sep clients figured 7000, but problem is some of them have not some component installed. I want to install missing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cavins | 25 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Hey Guys, I cannot find the featuer that when the client is offline for 30 days it will be removed on the console. I wanna change the 30 days default I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by D@ry1 | 25 Jun 2013 | 5 comments
I need a solution Hi There,    We are implementing a new Citrix Farm and we want to use Provisioning Services. This means that everytime that a machine boots, it's a new ...
Forum Discussion by Toxic-Rain | 24 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution I am asking this because before the introduction of SEP in my environment, we had never seen the following error " The trust relationship between this ...
Forum Discussion by The Conquistador | 24 Jun 2013 | 5 comments
I need a solution Hey guys, I'm trying to generate a report or log of all clients that are part of the domain environmen meaning it wont include all the clients that are just ...
Forum Discussion by D@ry1 | 24 Jun 2013 | 9 comments
I need a solution Hallo All how are you ? hope your having a Great Day :) I have a question, since the last two days the symantec server is not running properly, every time i ...
Forum Discussion by waelhilal | 22 Jun 2013 | 6 comments
I need a solution I have a client that I just switched yesterday to 12.1.3 from Sophos 10.0.  The enviroment has a Windows 2008 Stanard server with 8gb running Sage Mas90 4.3. Some PCs ...
Forum Discussion by susantci | 21 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Hello. We recently built out a new server to host our Symantec EP database and everything went well by using the replicate option > then disabling the services on ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 21 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution In my previous post on this subject ( https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sbs-2008-error-message-about-sep12 ) I was advised to turn off the Audit Policy ...
This issue has been solved
Forum Discussion by omits | 20 Jun 2013 | 4 comments