Video Screencast Help

12.x and Earlier

Results for 12.x and Earlier

I need a solution Hi, In Symantec Backup Exec (TM) 12.5, the DIFFERENTIAL and FULL jobs are created which are using same Selection List. However, the FULL backup job is ...
Forum Discussion by Suresh Pabba | 13 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I use an old version of backup exec for a 2003 DC which is also my fileserver. I added a NAS to my environment with the main share \\nas\backups. I ...
Forum Discussion by benben2410 | 11 May 2015 | 7 comments
I need a solution Can't start Backup Exec Service & login as well. When i am going to restart all the services it shows attached error. Please have a look over ...
Forum Discussion by sazzad | 29 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution I have installed Symantec Backup Exec 12.5 agent(Push Installation) in Windows 2012 R2 server. I have followed bellow URL, but each time getting same error while start ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazzad | 28 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I have read the multiple threads about VSS error messages that pop up when you install a new USB HDD for backups and I am experiencing the same challenge.  Even ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dan-Ottawa-Char... | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I've got that few times (Today 2 times), is there any article on this & whats the reason & how to fix this? ~r   BackUp Exec ...
Forum Discussion by akaki | 15 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Experts, We use Symantec Backup Exec 12.5 to backup files, on a Windows Server 2008 R2 formatted as NTFS, to LTO4 tapes. Is it possible to delete individual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oliver Buckie | 15 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm experiencing extremely slow job rates and other odd issue's after changing our server that hosts Backup Exec. Previous setup - no ...
Forum Discussion by Richard_2222 | 14 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, In my backup exec 12 (ver-14). tryuing remove a server from the list in which never backed up anything. But after removing (right click & remove), that ...
Forum Discussion by akaki | 11 Apr 2015 | 5 comments