Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution Using BE 2010 R2 (no I am not goinf to update to R3) When I do a restore job the resource view shows backups from years ago which cannot possibly exist. In ...
Forum Discussion by Fred12 | 25 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Our backup jobs start running but then after a while they stop. The monitor says they are still running but the byte counter stops incrementing and the transfer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fred12 | 21 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Dear  When I Trying Restore Specifiec email From Data base Appeare This Problem  Error category : Resource Errors Error : e00002f8 - Cannot open ...
Forum Discussion by Shammout | 20 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, we have a LTO machine with 8 position for LTO tapes, currently we use 5 of them. From some reason I cannot make any backup. As you can see on the ...
Forum Discussion by Lucano99 | 20 Aug 2015 | 8 comments
I need a solution I am trying to complete a restore for a particular Exchange 2010 mailbox database and when I run the restore, it fails with "A failure occurred querying the ...
Forum Discussion by MrCD | 20 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi there, We're attempting to do a restore of some data that is stored on tape. When I run the catalog the backup exec engine is crashing. When I ...
Forum Discussion by Darren.P | 18 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hello i have replaced the cartridges (2 are cleaning) in BE 2010 R3 (Tandberg T40, all labeled) Now i only see 37 cartridges and not 40 in backup exec. I tried to ...
Forum Discussion by atumra | 18 Aug 2015 | 10 comments
I need a solution Pessoal, Tenho uma dúvida, pois meu backup está passando para uma segunda fita já há uma semana e não sei onde ou quê está fazendo com o que isso aconteça. A ...
Forum Discussion by jonathancaldeira | 17 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello! Installation of RA for Windows hasn't been completed - i got 1603 error What can be the issue here? Here is a part of intallstion log ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rshb4400 | 17 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, Please refer to attached file. Schedule backup failure everytime with attached log. But it's been succeed while I run it manually. Please ...
Forum Discussion by William Lawance | 16 Aug 2015 | 1 comment