Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

2012

Results for 2012

I need a solution Good morning, I am running into an issue with an SBS 2003 box, where I cannot restore the System State. It is SBS 2003, with all of the latest patches with BE 2012 ...
Forum Discussion by RobISO | 24 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I have a vanilla windows 7 x64 professional that I need to get backup exec agent installed on so I can put it into production. I am having trouble getting it ...
Forum Discussion by Ron_W | 23 Dec 2014 | 15 comments
I need a solution dear,  i have some problem services backup exec vss provider cannot start after installing agent for windows. i install RAWSx64 in windows server 2008 R2.  i ...
Forum Discussion by RIDHO07 | 23 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Bonjour, J'aimerai restaurer des données sur bande LTO4. J'ai POWERVAULT TL4000 comme robot de sauvegarde et j'utilise Symantec Backup Exec 2012! ...
Forum Discussion by Jah To | 22 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi here am facing the notification. My backup jobs were successfully completed with exception. the exceptions are VSS Snapshot warning. File *.* /s is not present on ...
Forum Discussion by rajesworld | 22 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am backing up a Microsoft SQL Server instances that's running on Hyper V. The backups were running fine till couple of days back, but for some reason it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BElearner | 18 Dec 2014 | 4 comments
summary We are excited to announce Amazon Web Service (AWS) Storage Gateway VTL support for Backup Exec 2014 . The AWS Storage Gateway VTL enables Backup Exec 2014 customers to ...
Blog Entry by @BackupMikko | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I run into a problem with my backup system: 1. I had a system (who did run smoothly) composed by :  - a robotic library FUJITSU ETERNUS LT S2    - ...
Forum Discussion by del_i_iv | 18 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution I am attempting to backup a 2010 Exchange server that is on a Windows 2012 server running Backup Exec 2012.  I have all of the very latest patches and hotfixes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JPink2 | 18 Dec 2014 | 13 comments
I need a solution I am running in to some issue which I have no idea what could be the cause. I cannot find this error message in the manuals and did a google of this error message but ...
Forum Discussion by Alpc | 17 Dec 2014 | 9 comments