Video Screencast Help

2012

Results for 2012

I need a solution I have been fighting this for a week now.  I am not able to upgrade our BE2012  to BE2014 because of the BE DLO option installed on BE2012.  I tried removing it but ...
Forum Discussion by dsi1 | 15 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution   dear,  I have a problem, I try to restore a virtual tape file to the VMware server, and I get the bug ready; no idle devices are available in which ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Elmer Gomez | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution   good afternoon dear,  I'm reviewing the backup exec console, and I get a message in the status of server paused job, and I fail to locate the problem ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, BE2012, rev 1798 on Windows 2008 R2 server.  I just replaced a Windows-based file server with CIFS shares directly from my NetApp SAN.  Obviously, I cannot ...
Forum Discussion by jkelahan | 14 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I have about 10,000 SDLT tapes that my company wants to consolidate onto LTO-5 (our current standard).  I still have a 400 tape library to hold batches of SDLT, and a ...
Forum Discussion by kahlif2k | 14 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Olá amigos. Possuo em meu ambiente um Servidor Win 2008 Std R2 com o Backup Exec 2012 com todas as atualizações feitas. Mapeado pelo iSCSI está um Storage de 12TB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JParts | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We had 23 old tapes for IBM ULT358-TD4 that we want to restore. We are now using Symantec Backup exec 2012 installed in Windows 2008 server R2 64b. The Tape ...
Forum Discussion by Boyet | 14 Aug 2014 | 17 comments
I need a solution Hi Guys, Good day! Just want to ask about the licensing of Backup Exec 2012. Last year we purchase 1 Symantec Backup Exec 2012 Server, 1 Symantec Desktop ...
Forum Discussion by Sean Rivera | 13 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello    We are using BE2012 sp4 with latest hotfixes. We have 1 central admin server and 1 Managed Backup Exec server. We are facing some problem with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I just want to move my backup exec server to a new domain. Can I just remove it from the current domain, and then add it to the new domain? Hi, you'll want ...
Forum Discussion by Joel Borgman | 13 Aug 2014 | 1 comment