Video Screencast Help

2012

Results for 2012

I need a solution Olá amigos. Possuo em meu ambiente um Servidor Win 2008 Std R2 com o Backup Exec 2012 com todas as atualizações feitas. Mapeado pelo iSCSI está um Storage de 12TB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JParts | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We had 23 old tapes for IBM ULT358-TD4 that we want to restore. We are now using Symantec Backup exec 2012 installed in Windows 2008 server R2 64b. The Tape ...
Forum Discussion by Boyet | 14 Aug 2014 | 17 comments
I need a solution Hi Guys, Good day! Just want to ask about the licensing of Backup Exec 2012. Last year we purchase 1 Symantec Backup Exec 2012 Server, 1 Symantec Desktop ...
Forum Discussion by Sean Rivera | 13 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello    We are using BE2012 sp4 with latest hotfixes. We have 1 central admin server and 1 Managed Backup Exec server. We are facing some problem with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I just want to move my backup exec server to a new domain. Can I just remove it from the current domain, and then add it to the new domain? Hi, you'll want ...
Forum Discussion by Joel Borgman | 13 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I'm running BE 2012 on a 2008 R2 server and use external HDD's for backup media. I only use one HDD at a time and change them daily. I was out of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Backupexecman | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Good Evening Folks, We are running BE 2012 v14.0. In the last two weeks all backup jobs have failed with the following error - V-79-57344-33230 - Cannot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeet S | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution We are seeing some very strange issues when we try to back up our file server.  The server is a VM on VMware ESXi 5.5.0 it is a windows 2008R2 Ent.  I can backup the C ...
Forum Discussion by mwatson536 | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Just started here and have been working on getting backups back to working correctly.  One issue I am seeing is we have a Overland Neo2000 lib with two HP Ultrium ...
Forum Discussion by mwatson536 | 13 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution We have Symantec 2012 which has licenses for 16 application and database agents (according to the assessment tool). When I ran the assessment tool it shows 16 licenses ...
Forum Discussion by PCFMD | 13 Aug 2014 | 5 comments