Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution Hi Experts, I have NBU 6.0 running on Solaris 10. We are using SL500 with Ultrium-2 drives. Now i get the following warning messages, though backups and restores ...
Forum Discussion by Thajwas . | 11 Dec 2006 | 8 comments
I need a solution Where can I find the latest veritas device drivers? I am having trouble finding them on Symantec's web site. 0 ...
Forum Discussion by Josh Goodin | 11 Dec 2006 | 2 comments
I need a solution Hey, any of you daredevils running NetBackup 6 with MP4, try this command and let me know if it works right: ...\VERITAS\NetBackup\bin\admincmd\bppllist ...
Forum Discussion by Chuck Stevens | 11 Dec 2006 | 9 comments
I need a solution It had to happen, I suppose... I installed NBU 6 MP4 on all of my NetBackup servers and clients a week ago. Everything went just fine until Sunday - when none of ...
Forum Discussion by Chuck Stevens | 11 Dec 2006 | 4 comments
I need a solution We have been backing up our data to disk (HP MSA 1000 SAN to be exact) for about the past 2 weeks, but have just purchased an HP StorageWorks MSL 4048 tape library. I ...
Forum Discussion by stephen frassetti | 11 Dec 2006 | 8 comments
I need a solution I have a policy set to run a vault profile for my monthly duplications and vaulting on the 3rd Sunday of each month. I also have a weekly policy set for every Sunday ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Director | 11 Dec 2006 | 4 comments
I need a solution Interesting that I got an error 160 today. 160: A problem was encountered when two systems were attempting to authenticate one another. Problem is that we ...
Forum Discussion by Stumpr2 | 11 Dec 2006 | 8 comments
I need a solution Good morning, I am running BMR V6.0 on Netbackup 6.0 with a Solaris Master Server, Solaris Media Server, and a Solaris BMR Master. I can do a Bare Metal ...
Forum Discussion by Howard Gillison | 11 Dec 2006 | 7 comments
I need a solution Hi Experts, I installed NBU 6.0 Enterprise Server on Solaris 10.I configured offline catalog backup to run after each scheduled, user or manual backups. And it was ...
Forum Discussion by Thajwas . | 11 Dec 2006 | 3 comments
I need a solution Has anyone any experience of using the VSS_Transportable snapshot option with EMC Clariion Disk arrays? I'm trying to establish whther there is any proven ...
Forum Discussion by Anthony Langdon | 11 Dec 2006 | 2 comments