Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution It may seem like a dumb question, but I can't seem to install Linux clients. We are using a Windows server for Netbackup. Some clients were already installed when ...
Forum Discussion by Chris Baker 2 | 17 Jun 2005 | 7 comments
I need a solution What is the syntax to do bprestore without crossing mountpoints? Hint: It's not in the usage report and it is not in the man page. The only thing I can ...
Forum Discussion by Stumpr2 | 17 Jun 2005 | 2 comments
I need a solution I'am Trying install Maintenance Pack NB_51_3_M.winnt.intel.exe. The problem is that in the munù where I must choose between 'Install to this computer ...
Forum Discussion by Mark M | 17 Jun 2005 | 4 comments
I need a solution Hi, We have netbackup Business 4.5, Win 2000 advanced server sp4. We sometimes get error 96 while trying to backup on media having enough space.I checked the images ...
Forum Discussion by onur ekinci | 17 Jun 2005 | 6 comments
I need a solution Does anyone out there see terrible backup performance when backing up KVS Enterprise Vault for exchange servers? I'm seeing throughput of 3 MB per second on LTO2 ...
Forum Discussion by Vince Corona | 16 Jun 2005 | 1 comment
I need a solution Hi, We use netbackup business server 4.5 on windows 2000 advanced server sp4. We have Storagetek L20 unit and 2 IBM Ultrium drive. Sometimes when the backup ...
Forum Discussion by onur ekinci | 16 Jun 2005 | 2 comments
I need a solution I'm looking for some windows scripts for reporting the nightly backups. These scripts will need to be integrated with Autosys. Thanks, Terry ...
Forum Discussion by Terry Gibbar | 16 Jun 2005 | 4 comments
I need a solution SDLT tape drives can read a DLT IV tape cratridge. But, NetBackup will not load a DLT tape into a DLT2 tapedrive. How do you do a restore? What I tried was to ...
Forum Discussion by Stumpr2 | 16 Jun 2005 | 5 comments
I need a solution Hi, Master server : 5.1MP3, Solaris 8 NetBackup Client : 5.1MP3, Windows 2003, Oracle I am getting error code ORA-12557 when I trying to log in to the ...
Forum Discussion by Stefan Schmid 2 | 15 Jun 2005 | 2 comments
I need a solution I had to expire images that resides on a media, and then to delete the media from the NB catalog. Via all the servers (Master + 3 Media) I cannot recognize the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by david adir | 15 Jun 2005 | 3 comments