Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution Hi there, We have to restart tape library after replacing a tape drive. Have not configured the new drive in NBU. However, though there's a lot of working ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kkhoo | 28 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, nbvault process going down every night but not at same time which is affecting my catalog backup failing with 150. I checked various log but cant find any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amar.Rajan | 27 Jul 2015 | 17 comments
I need a solution Hi All, We have issue conncting one of our servers in OpsCenters.  Netbackup version of master server is 6.5.6 OpsCenter we are using is  7.6.0.3  ...
Forum Discussion by Deepak_Irani | 27 Jul 2015 | 9 comments
qSkills, Süd-West-Park 65, 90449 Nürnberg Wed, 21 October, 2015 - 10:00 CEST - Thu, 22 October, 2015 - 16:00 CEST ...
Event by aKapitz | 24 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Team, IN sloaris 11 , we can install netbackup 6.5.6 ? Is this support BMR ? Please give me the Update Thanks & Regards Kumar Srireddy ...
This issue has been solved
Forum Discussion by virankumar | 23 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Guys, I would like to ask assistance regarding the issue we encountered. Our restore jobs always fails. Unfortunately, Veritas netbackup 6.5 is already end ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bnj.V | 21 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I cannotpublish blog https://www-secure.symantec.com/connect/forums/catalog-backup-executed-status-code-1.Please help Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ankushkalra | 21 Jul 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, We are using veritas netbackup 6.5.6 on windows 2k8 enterprise server. There was some issue in this backup server 2-3 days back.I resolved it using the URL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ankushkalra | 21 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, I am using Netbackup 7.1.0.4 Media server with AIX 6.1 recently after the Library drives upgraded to LT04 on Quantum I500 Library the medium changer is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vishnuaabe | 20 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Team, Few emails alerts were already configured in our Netbakup Infra & which are active now. Could someone help me how to find where the alerts can be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vamsi-smile | 20 Jul 2015 | 5 comments