Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution I am trying to freeze media it shows me requested media id is not assigned to this host in the EMM database $ /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/bpmedia -freeze ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shekhar D | 16 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution I am testing the rman backup on the new installation of Oracle 12c. The disk backup is working fine, but the tape backup is failing and causing ORA-07445: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkramarz | 16 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am very beginner on Veritas and I think my question would seems stupid. I have a Netbackup 7.0.1 running on Windows Server 2008. I have a job (with a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanira_1509 | 15 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,   We have one of the Oracle/Sun SL500 connected to one of our Solaris 10 media server. We have 18 drivers in total out of which 14 are LTO3 and 4 ...
Forum Discussion by Anurag_Sharma | 13 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution One of our backup vm policy is failling with below status ,can i now how to solve form gui please help me ASAP     Backup started            6/11/2014 ...
Forum Discussion by madhuri | 11 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hello guys!   I have to 5220 Appliance with 2.0.3 firmware. I have a large backup image (1.8tb) that are replicating to my DR Site from 06/07/2014 11:56PM. ...
Forum Discussion by cimo | 10 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution I would like to know why windows type backup took long time to complete. I have several servers to backup with NetBackup. The servers are Notes servers and Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sunny777 | 09 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hello Team, Master server is AIX ACSLS server is SunOS   5.8 ACSLS drives are going down again and again I am trying to check configuration but it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wannawin | 09 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution HI all, My RCH was down. so the DSSU got 100 percent. all duplication jobs failed with error 2009.DESTINATION st unit are VTL tape drives.now RCH is up and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bill0621 | 09 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, I need to know  which are the ROBOT CONTROL HOST in my env. Please let me know what command to run from master server to get this info.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bill0621 | 08 Jun 2014 | 7 comments