Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I do not need a solution (just sharing information) Hi experts, I have got an issue with NDMP restoration. ( Netbtackup  6.0 , Sun Storage NAS 5320 ) I have few tapes which ...
Forum Discussion by Albatross. | 27 May 2015 | 16 comments
I need a solution Hi Team, I have one query regarding NDMP backup speed. As mentioned in my earlier Forum Discussion we are using Direct NDMP backup. I have increased Data Buffer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stiva | 25 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I was trying to generate bpclimagelist for a team who do not have either root access or suexec. I was able to generate for other unix clients except AIX. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lax2212 | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution i have tried resccaning the drives at filer end with the help of other teams but i am not sure how to resolve the issue. Could someone help me in finding the way to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Elango_G | 24 May 2015 | 17 comments
I need a solution Hi ! I search the best policy for EV backup policy in Netbackup ! How you backup EV ? How you backup closed partition ? You use 1 policy or various ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brunosousasf | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution our database team triggered rman restore with 4 channels, but 1 restore channel is running out of 4 and the remaining are ideal. Please let me know how to run 4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_Adm | 22 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I migrated Netbackup server Operational Systema from W2K3 to W2K8 R2 and performed successfully the catalog restore. All environment is working proporly ...
Forum Discussion by nandolester | 21 May 2015 | 25 comments
I need a solution Hi All, We have netbackup 7.1 installed on Solaris server. We are using LTO4 & LTO5 tapes for backup. I need a help to find the maximum block size for LTO4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stiva | 20 May 2015 | 14 comments
I need a solution 1 1432466598 I see you are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachii | 19 May 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Configuration Setup Master Server - SunOS 5.9     UNIX    Master Server    6.5.6    Connected Media Server - SunOS 5.10    ...
Forum Discussion by Arshad_Khateeb | 19 May 2015 | 26 comments