Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution We have fixed/repaired most of our SSL issues in ServiceDesk but we are still running into a few smaller issues, specifically around data services. We installed SD ...
Forum Discussion by jpellet2 | 21 Jan 2014 | 2 comments
I have attached two template XML files (created on Windows Server 2008 R2) that can be imported into Performance Monitor on either the SMP Server or the SQL Server, in order to help identify potential bottlenecks. 1.  Right click "Data ...
Download by SK | 21 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, I'm using the "Send Change to Workflow" action in a ruleset to trigger a custom workflow I'm developing.  That workflow has a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lark | 20 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution We're having this issue and can't quite seem to see what's going on. We send an email from SD (7.5) using an email template. At the bottom we have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 17 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, We have an issue where techs are unable to add comment to an IM ticket and they recieve an error saying "You do not have permission to add a comment ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 15 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, after we upgrade our System to 7.5.1 in Processmanager we have unknown Signs on some Labels. We currently use IE 8 and IE 9 . Our Language ...
Forum Discussion by breitenborns | 15 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution We are monitoring a mailbox that we used to monitor in 7.1 and I imagine it will work the same way. The question I have has to do with how we used to route inicidents ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 15 Jan 2014 | 3 comments
Do not get me wrong, the automation rules are a lot better in SD 7.5 but there still seems to be a lot of room for improvement. I ran into one today and I know that there have been discussions on the forums for others. When you want to send an email, ...
Idea by jpellet2 | 15 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution It seems that with SP1 any new e-mail which is received creates an EM and IM ticket type which are linked to each other. When classifying the EM ticket type and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PeeGee | 14 Jan 2014 | 1 comment
Attached document contains step by step "How to Create, Review, and approve a Knowledge Base Article and Create Category and move article into category" Submit Knowledge base Entry 1.       Click on Submit Request and click on ...
Article by hussainshah | 10 Jan 2014 | 0 comments