Video Screencast Help

Client Management Suite

Results for Client Management Suite

I need a solution I need to add a computer account to a security group via a script post image.  I have the script working, but the computer needs to be on the domain for the script to ...
Forum Discussion by Sally5432 | 17 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hello In 7.6 I don't see how to remove items from a security role.  I can add them, but once they are added I see no way to remove them and they don't ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 16 Apr 2015 | 1 comment
The filter utilized in the task "Power Scheme Task Plug-in Upgrade" will only upgarde 7.1.xxxx agents.   Step 1. You will need to create a new filter with the following SQL query.  The correction is changing '2000' to ...
Article by JasonI | 16 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I need to run a report find out machine the last update configuration, I need to know the machines is active and alive and agent is healthy. I need to know the ...
Forum Discussion by Lillian Lian | 16 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've got a hierarchy/replicaiton quirk that I'm trying to learn more about.  Imagine the following: You've got a software package with detection and ...
Forum Discussion by Preppietechie | 16 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Dear All, Need solution, i have issue push agent on altiris 7,5. I cant push agent from ns server to client. I ready chek from ns server when  click download page ...
Forum Discussion by ariady2004 | 15 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I need to upgrade Internet Explorer in our environment although management wants me to do it one department at a time.  Also have to take into consideration a ...
Forum Discussion by Clint | 15 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Looking for some feedback for anyone who is now using bogmar for remoe control? Hows it been ? We got the OVA and I'm trying We got the OVA and I'm ...
Forum Discussion by JannasTo | 15 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution We just upgraded to Symantec Management 7.5 over the past weekend and I no longer can clone items within sofware delivery. it comes up with the following error;  ...
Forum Discussion by Pat Maurer | 14 Apr 2015 | 1 comment
First, a bit of information about our environment. We have been using Deployment Solution 6 for years. Up until a few months ago, our general deployment has been with 6.9 SP5 MR3 or 6.9 SP6 servers. We felt the desire to be able to target more dynamic ...
Article by Maymne | 14 Apr 2015 | 1 comment