Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

Update: I have attached source for aila release 0.5.0, the first feature complete release of the tool [ release notes here ]! As it turned delivery binary versions of aila for Cygwin is not working so we must take a couple extra steps from ...
Blog Entry by Ludovic Ferre | 11 Apr 2011 | 2 comments
Despite my best efforts to build aila for Linux and Windows it proved not possible [1] [2]. But the good news is, Windows users can use aila on Windows at native (i.e. GNU/Linux) speed thanks to Cygwin. So here we go. Update! Binary file ...
Article by Ludovic Ferre | 06 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution I've recently been getting errors is the NS logs related to Task Management and a file not found error.  There isn't a folder named "CTAgent" ...
Forum Discussion by jlevicke | 06 Apr 2011 | 0 comments
I need a solution does anyone know if network inventory comes as part of Altiris Client Management Suite1 (console version 6 sp 3)? I've been told is needed to configure for ...
Forum Discussion by GOC | 06 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, I am using Altiris Express. HP Thinclients booting into PXE can not connect to the DS using DAgent (no ip is set when connecting). Is it possible, that ...
Forum Discussion by rupprechter | 04 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,   Does anyone have any SQL queries for finding Network Printers and their MAC addresses? I'm using Altiris Client Management Suite 6 but can only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GOC | 31 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution Hello, I have found this thread, https://www-secure.symantec.com/connect/downloads/get-outlook-cache-mode-status-custom-inventory , however i am having trouble ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Canuck | 30 Mar 2011 | 10 comments
I need a solution We have just recently started using software delivery and we are using it for the first time to push out anti-virus software to our entire enterprise.  We started out ...
Forum Discussion by gtingen | 29 Mar 2011 | 14 comments
I need a solution In relation to cleansing the data from Altiris, do you know what causes the following output whereby the report gives “NULL” data or where it says “Data Not ...
Forum Discussion by GOC | 29 Mar 2011 | 3 comments
We are in the process of preparing for our Windows 7 conversion so obviously there is a lot of prep work to be done before hand.  Since we are going (or at least hoping to) be much more locked down and users will only be "users", certain things ...
Blog Entry by masonje | 28 Mar 2011 | 0 comments