Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi,   Can someone tell me what is wrong with my JOINS as I think that is preventing this query from executing.   SELECT DISTINCT    vComputer.Name AS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Briandr88 | 08 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution HI We want to create dynamic filters of VM and Physical Computers. We use this SQL query to We use this SQL query to create a filter that pulls together ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 05 Sep 2014 | 3 comments
I often find myself peeking into Altiris databases with the goal of finding a particular piece of information. The only problem is, I rarely know what table it's stored in. There are three options at this point, Stare vacantly at the ...
Blog Entry by ianatkin | 05 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution A flaw was corrected in 7.1 SP2 v8, but the invalid data still persists.  I glad the error was fixed, but it didn't address the garbage left behind.  Support has ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EathenR | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   I got an app that is hidden so it won't show up in Add/Remove Programs. I created a installed software report to use with my managed software ...
Forum Discussion by Briandr88 | 03 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,   I want to provide access to  different users on different reports ..is it  possible ?     e.g. User X will have access on  Report  " ...
Forum Discussion by vinayak patil | 03 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Can i able to take the report from altiris that which printer is install on which altiris clients? altiris 7.1 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by johny12aug | 03 Sep 2014 | 3 comments
Yesterday I was looking at my SMP licensing using SIM (the Symantec Installation Manager) and I was troubled that certain licenses might not be applying correctly. So, I decided to take a look at the installed licenses through an alternative route, ...
Blog Entry by ianatkin | 02 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hi community Somebody know why appears this error? I installed my ITA and now i see all cubes nice but when I select a report, appears the error posted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mariomendez83 | 01 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Anyone have idea that how the client system will generate intemation email when any unauthorize software installa in client? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rinkusingh118 | 29 Aug 2014 | 1 comment