Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Title says it all. Scheduled power control reboot -  to reboot load of servers. A lot of them just keep rebooting, constanly until I stop the job. FANTASTIC! Any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BugTastic | 12 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Sorry this is going to be long winded: We created a web page for people to be able to deploy software through SMP, using ASP/vbscript, and the ASDK calls from the ...
Forum Discussion by J Henderson | 12 Jun 2012 | 5 comments
I need a solution Forgive me if this has been asked - I can't see similar We use Altiris 6.9 and I'm trying to replicate functionality on a test install of 7.1. The basics ...
Forum Discussion by skhudy | 12 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, I am running in to the following problem. In our environment  most of the machines not running Windows System Assesment Scan   where as the machines are ...
Forum Discussion by Pravash Sahu | 11 Jun 2012 | 9 comments
I need a solution Believe it or not I just recently changed the 'Release date From:' other than the deault in the Windows Compliance by computer report. (see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BugTastic | 11 Jun 2012 | 6 comments
I need a solution Can anyone tell me how do you deliver file which are in .app or .pkg formatt? I googled for the articles but the articles are not available anymore. I really ...
Forum Discussion by ahuor11 | 10 Jun 2012 | 3 comments
Normally, I'm a silent deployment guy. That's not to say I'm quiet, it's more that in all our deployments I prefer zero interaction with the user. Sometimes though, this is not possible and interaction is required. Over the last ...
Blog Entry by ianatkin | 09 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution I noticed that SIM was installed (by a symantec engineer) to the C: and all the downloaded packages and products were installed to E:. I've been told this is the ...
Forum Discussion by shafiq1 | 08 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution We're working on transitioning from DS 6.9 to DS 7.x and I'm fumbling around like an idiot with the search feature in SMC.  In DS 6.9 I could - through the ...
Forum Discussion by SaintFrag | 08 Jun 2012 | 13 comments
I need a solution Hello, I have a problem when the full inventory is launched on some Windows 7 x64 computer. The InvWmiLauncher.exe program crash, and I receive the above message ...
Forum Discussion by mbarbaro | 07 Jun 2012 | 3 comments