Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hello, Due to internal organization, we are planning to use both SCCM 2012 and Altiris 7. targetting same Windows 7 computers. There would be no overlap for each ...
Forum Discussion by sylbae | 18 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution I am having an issue importing jobs and tasks from a 7.0 SMP server into one running 7.1 sp2. I am not sure if you can even do this. All of the articles I have found ...
Forum Discussion by Joseph9999 | 18 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, Why might Evt_NS_Client_Config_Request be empty except for the NS Agent's own requests in 7.1 SP1? I cannot find a Resource History entry for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 18 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, Hoping someone can help me here. I have just captured a XP image and successfully deployed it to the pc I used to create the image (HP 8200 Elite) If i try ...
Forum Discussion by michm82 | 18 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution Got a site server that is not downloading packages. Every package says package is download pending. checking the logs i see : <event date="Jun 18 ...
Forum Discussion by BugTastic | 18 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution How to  create the filter expressins for computer report show the software later version . e.g. Software Name : ABC Version : 12.02.01.0 Installed ...
Forum Discussion by scfung@asl.com.hk | 16 Jun 2012 | 7 comments
I need a solution I am in administrating service desk 7.1 and have a question on the permissions in granting someone access to create, add, edit FAQ's, Bulletins and WIKI.  I dont ...
Forum Discussion by rickss38 | 15 Jun 2012 | 1 comment
For those that still have to maintain XP images, today's article shows my trick for testing the validity of new mass-storage drivers. This enables me to confirm mass-storage support in sysprep in minutes rather than hours. Introduction The ...
Article by ianatkin | 15 Jun 2012 | 13 comments
I need a solution I found this query on Symantec Connect: SELECT [COMPUTER_NAME] , [COMPUTER_ID] , [HARDWARE_KEY] ,[CURRENT_LOGIN_USER] , ...
Forum Discussion by Briandr73 | 15 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Ok, I HAD everything working, and suddenly Silverlight is failing on me on several (but not all) pages.  Basically I can't get to any of the "Manage" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mmooney | 15 Jun 2012 | 4 comments