Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution What's the correct way to image a computer that exists in CMS that had it's hard drive replaced? The record exists in CMS so initial deployment ...
Forum Discussion by Sally5432 | 21 May 2012 | 4 comments
The May 23rd Twin Cities User Group meeting is cancelled for this week. Sorry for the late notice! We hope to have an event in June. Please check back for further info. (Endpoint Management, Endpoint Management Community Blog, 6.x, 6.x, ...
Blog Entry by tbenson | 21 May 2012 | 0 comments
I need a solution Hi Team, I have two domains and deployed 600 agents of CMS 7.1 weeks ago. But there are always a few hundreds of computers failed to be pushed to install agent, error ...
Forum Discussion by 4400 | 21 May 2012 | 2 comments
I need a solution I migrated from NS7.0 to NS7.1 for my server, on the workstation I manually uninstall 7.0 agent by use AexAgentUtil.exe .uninstallagents /clean. and installed 7.1 ...
Forum Discussion by llian | 21 May 2012 | 7 comments
I need a solution Hi, I am looking at specific document/links which can guide the issues related to Altiris CMS 7.1 SP1 client troubleshooting related to - a) Patch Management ...
Forum Discussion by nbhatia | 21 May 2012 | 3 comments
I need a solution I have a software policy that I have sent to all of my PCs.  A handful of PCs have required manual remediation to get the update to run.  Once the root problem was ...
Forum Discussion by MargeE | 18 May 2012 | 3 comments
I need a solution  Can I get a report from NS 7.1 SP1 for the computers from which package server  client getting packages? From which package server client getting packages ...
Forum Discussion by Pravash Sahu | 18 May 2012 | 5 comments
I need a solution We have a user where this has just started running today 17/05/12. we are on Symantec management platform 7 sp1. It states it is running from a cache from ...
Forum Discussion by Redtidings | 17 May 2012 | 0 comments
I need a solution I don't know that why I've a lot of duplicate name. Everyday when I look at "Computers with duplicate name" report, I saw a lot of duplicate ...
Forum Discussion by SahyeLP | 17 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Everyone, I am new in Symantec Altiris,i have configure Symantec Altiris console and testing purpose i have install client two or three system. but i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ashish-Sharma | 16 May 2012 | 5 comments