Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution I noticed that SIM was installed (by a symantec engineer) to the C: and all the downloaded packages and products were installed to E:. I've been told this is the ...
Forum Discussion by shafiq1 | 08 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution We're working on transitioning from DS 6.9 to DS 7.x and I'm fumbling around like an idiot with the search feature in SMC.  In DS 6.9 I could - through the ...
Forum Discussion by SaintFrag | 08 Jun 2012 | 13 comments
I need a solution Hello, I have a problem when the full inventory is launched on some Windows 7 x64 computer. The InvWmiLauncher.exe program crash, and I receive the above message ...
Forum Discussion by mbarbaro | 07 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I've been asked to list all our Adobe software and the systems it's installed on. I'm trying to create a report for this, but currently without ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Walter81 | 07 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, When we open Symantec management agent . we are getting list of policies like windows system assessment scan, software delivery , patch policy etc. even some ...
Forum Discussion by Pravash Sahu | 06 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution I am wondering if anyone has encountered this behaviour with some NSAgents.  Any info would be helpful.  Seems to be caused by the Application Metering Solution. ...
Forum Discussion by Aaron@TH | 06 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution Hello, I have problem with report. When I change Test value in raport type: Static GUID  Parametr to another GUID the configuration of Value Provider is missing. ...
Forum Discussion by Ania | 06 Jun 2012 | 0 comments
Dear Symantec, Since I got onto SMP 7.1, whenever I make a new Report, I ALWAYS have to go to the Drilldowns area and delete the current ShowContextMenu item and re-create it because it is not working AT ALL! I just realised, however, that the ...
Idea by QuietLeni | 06 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, I was wondering if there was a workaround to associate more then 99 software components to a software product. The release notes of SMP 7.1 SP1 state this ...
Forum Discussion by dawi_x | 06 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Recently I have tried migrate all my scripts and code to powershell. When we looked to migrate some tasks and Custom Inventory to powershell we had some unexpected ...
Forum Discussion by s0n- | 05 Jun 2012 | 3 comments