Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi, I've a problem with invalid software packages at our Site Servers. I've uploaded some software products to the software library. The packages are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nessaja | 14 May 2012 | 9 comments
I need a solution Afternoon, The last few days we have been getting the following error in our log and I cannot find out anything about it at all. It seems like a hidden policy ...
Forum Discussion by OneMan | 13 May 2012 | 5 comments
I need a solution I am trying to grant security to role based accounts to see the task status details of Quick Delivery Tasks.  When a user today double clicks on the Task Status, they ...
Forum Discussion by JeffCarlson | 11 May 2012 | 18 comments
I need a solution Hi all, I am experiencing a strange issue regarding managed delivery policies. ITMS 7.1 SP2. When scheduling a managed software delivery policy on a client, I ...
Forum Discussion by dawi_x | 11 May 2012 | 14 comments
I need a solution should the May patches be available yet? My latest PMi version Status:   Completed Result:   Succeeded ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BugTastic | 11 May 2012 | 4 comments
I need a solution Ok I need to query for printer information and based on that run a set of task. for example is this printer installed if so then install this printer, check if it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlawson | 10 May 2012 | 1 comment
I need a solution Hi I created a Custom Data class where I need a Resoure History. I go to Settings -> Notification Server -> Resource and Data Class Settings -> ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Patrick Schmid | 10 May 2012 | 5 comments
I need a solution On my SMP 7.1 SP2 server, I enabled both Full and Delta inventory policies in the SMC.  They run as scheduled and complete successfully on the few systems I have with ...
Forum Discussion by Clint | 09 May 2012 | 6 comments
I need a solution Trying to import registry settings into a windows 7 64bit client but can't. The job says it runs successfuly but nothing shows up in the registry. If i run the ...
Forum Discussion by daulphin | 09 May 2012 | 4 comments
I need a solution Hopefully a simple one, I haven't managed to find this anywhere. I want to have a report of all computers/assets with a status of 'missing' that I ...
Forum Discussion by ukDavidC | 09 May 2012 | 6 comments