Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Does anyone knw the state of the mythical client management solution?  I've heard from a couple sources over the years that Symantec was moving away from having ...
Forum Discussion by MrTomahawk | 05 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution New to Altiris so this might be a dumb question.... How do you prevent a program from being updated? If you have JAVA v13 installed and the user updates it, how do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jhusted | 04 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution Hi all, We are having a problem with Altiris task Server timing out before a client gets a job. We are a school with a few hundered laptops, luck of the draw ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tinnesb | 04 Jun 2012 | 10 comments
I noticed that IE was no longer inventoried by default, so I created the custom inventory attached. You will need to modify the GUIDs to reflect your environment (i.e. create a custom data class, and match the GUID with that part in the VBS script). Hope ...
Download by J Henderson | 04 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, this problem is discussed more than one times, but I can't find a solution. Im' lokking for a way to put my clients during the Installation in a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nessaja | 04 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution I got some site servers giving me invalid package error. <event date="Jun 04 15:11:48" severity="2" hostName="server" ...
Forum Discussion by BugTastic | 04 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution We have a very large site (3,000 clients) and we are planning on putting two site servers active in that one site. I noticed the setting where you can control the ...
Forum Discussion by J Henderson | 04 Jun 2012 | 6 comments
I need a solution Hi, First I will describe my Problem. During the Installation of an Client, I must prevent the INstallation of any Win Updates. First, I build an task, ...
Forum Discussion by nessaja | 04 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hello All, We have configured several policies to collect application metering information, and seem to be grabbing data as expected.  My issue is the reports for ...
Forum Discussion by sunnyDays44 | 04 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, I've a Task that moves a client during INstalaltion in a special Filter. That works fine on the NS. But if I run this Task against a client which is ...
Forum Discussion by nessaja | 04 Jun 2012 | 1 comment