Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Here is an interesting one. The facts: I have two custom data classes These data classes are only for computers The fields are updated by editing ...
Forum Discussion by rpoag | 14 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Anyone seen this strange behavior that an SMP 7.1 SP2 client gets new configuration EVERY time I hit the "update" button? And then the detection check of ...
Forum Discussion by fabian.szalatnay | 14 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I am new to the forum, being a BMC software expert, not Altiris/Symantec. I was looking for some guidence/advice.   We own the Remedy suite and are looking to ...
Forum Discussion by LCBStanley | 14 Feb 2012 | 2 comments
I came up with this concept a while back when we had to get rid of the Arellia products for our NS 6 environment for which we never got the chance to use (why we got rid of it).  One thing we were lacking was a good way to manage a local password without ...
Download by masonje | 13 Feb 2012 | 1 comment
there is a HOWTO Article (HOWTO62624) which describes the use of %!Input!% in a task. I think this is a cool idea. But for me the idea is not finished. The Problem is that sometimes we need a dropdown list with fixed or varible values.   ...
Idea by rene.piuk | 13 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi All,   Can I get a report for the Computers with last OS installed Date.   Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pravash Sahu | 13 Feb 2012 | 4 comments
Context: Client Management Suite 7.1 sp2 (CMS, DS, SMP 7.1 sp2) 2012-02-13: We reproduce on multiple installations, and other EMEA SMM specialized partners confirm this problem. The script task is part the Symantec Management Platform. We don’t ...
Idea by Pascal KOTTE | 13 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, I have a  canned (out of the box) NS 7.0 report 'Computers with duplicate name'. This report is not showing all duplicates. I don't think is a ...
Forum Discussion by Briandr73 | 10 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution I'm using deployanywhere with custom sysprep - when it reboots I lose keybaord and mouse. anyone know how to fix this. custom sysprep as follows: ...
Forum Discussion by BugTastic | 10 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Since the upgrade to the 7.1 sp2 version, the altiris agent have changed from : 7.1 SP1 : 7.1.6851.13851 7.1 SP2 : 7.1.8280.15280 7.1 ? : ...
Forum Discussion by GREENROCK | 09 Feb 2012 | 22 comments