Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi How create a dynamic filter to extract list of machines with a software (Microsoft Antixss for exemple ) version less than V4.2.1. I choose Manage menu / ...
Forum Discussion by fat | 31 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution I am currently running Altiris 7.1 Client Management Suite.  We have certain resources or computers that I do not want to have updated during the patch managent ...
Forum Discussion by steve.caron@doo... | 31 Jan 2012 | 6 comments
Dear Symantec, I am working upon upgrading my company's reports from 6.0 to 7.1 at the moment. Sadly, I have come across a HUGE report that uses the AeXInv views. I understood that we were supposed to base our reports upon the Views, not the ...
Idea by QuietLeni | 31 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Hey all I'm hoping someone will be able to help. A couple of strange things are happening with the Software Catalog in CMS 7.1. 1. When I try moving a new ...
Forum Discussion by olliegee | 31 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I have attached screen shot for the following error. first the enviorment is NS 7.1 SP 2 installed on windows 2K8 R2 SQL installed on other machine( SEP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sandys | 31 Jan 2012 | 11 comments
I need a solution I'm trying to increase the Delivery Task, End Task TimeOut Value default 5 to 2160 Minutes to 10000 Minutes. There was an article about increasing the limite by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MinAung | 30 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution   All default objects are not displayed in the left pane:  Newly Discovered Software, Installed Products, Software Products, Software Releases, Software ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Admin76 | 30 Jan 2012 | 24 comments
I do not need a solution (just sharing information) I know this is largely down to our own preference but I was wondering if rather than go through a migration to CMS 7.1 anyone else ...
Forum Discussion by pro.gti | 30 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I upgraded our enviroment from 7.1 to SP2. Now after doing the upgrade I am facing the follwing issues: - The software update plug-in is not ready. - PXE is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Geek786 | 29 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution I know we're behind the times :-) I have a package for roling out SP3. I have to stop the mcafee service to do this install. How do I check for ...
Forum Discussion by BugTastic | 28 Jan 2012 | 3 comments