Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

Dear Symantec, I am trying to make a report of Computer Name, IP Address and Primary User for a manager. It is pretty simple, really because the fields are prety easy to find, etc, but there is a problem when we come to computers with multiple IP ...
Idea by QuietLeni | 21 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I'm troubleshooting why pcanywhere wasn't pushed to some of my machines.  All other sub agents are there.  When I try to connect through RAAD I get the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brian W. | 17 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution Has anyone seen this issue and has a solution that will allow me to continue to use DeployAnywhere? I have a HP Pro 4000,and a Win7 X64 image. When deploying ...
Forum Discussion by chris.vanderlinden | 17 Feb 2012 | 5 comments
BrightTalk Webcast Tue, 28 February, 2012 - 14:00 - 15:00 CET Register for the BrightTalk ...
Event by TomSchroeder | 17 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi,    Anyone can verify the IE version supported by Altiris 7.1 SP2 via Web Console? Thanks in advance! Regards. See the platform support See the ...
Forum Discussion by John_Optimus | 16 Feb 2012 | 3 comments
I need a solution Most of my machines seem to be running both delta and full inventories as expected. Once in awhile I'll be working on a machine and check task history and ...
Forum Discussion by Sally5432 | 16 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution We are trying to test support for Mac OS X 10.7 Lion on 7.1 SP2. The agent is installed and is communicating with the NS, however, when we try to run an inventory, it ...
Forum Discussion by srhaden2 | 16 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution CMS 7.1 SP2 Computers are showing up as eligible for the new outlook junk email filter patch that came out, but the patch is failing to install on any of our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 16 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution I'm seeing the following errors in my logs after upgrading to inventory solution 7.1 sp2 hotfix 1; unable to generate policy xml for item software management ...
Forum Discussion by sdunn | 16 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Since upgraded to inventory solution sp2 hotfix 1, I am unable to push out inventory agent installs or upgrades and also unable to push out software management ...
Forum Discussion by sdunn | 16 Feb 2012 | 1 comment