Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution   All default objects are not displayed in the left pane:  Newly Discovered Software, Installed Products, Software Products, Software Releases, Software ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Admin76 | 30 Jan 2012 | 24 comments
I do not need a solution (just sharing information) I know this is largely down to our own preference but I was wondering if rather than go through a migration to CMS 7.1 anyone else ...
Forum Discussion by pro.gti | 30 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I upgraded our enviroment from 7.1 to SP2. Now after doing the upgrade I am facing the follwing issues: - The software update plug-in is not ready. - PXE is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Geek786 | 29 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution I know we're behind the times :-) I have a package for roling out SP3. I have to stop the mcafee service to do this install. How do I check for ...
Forum Discussion by BugTastic | 28 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Most of our agents are fine, but this one keeps saying "changed: N/A" under configuration.  It has a Comptuer ID so I know it can talk to the SMP but it ...
Forum Discussion by mike_plichta | 27 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I go into the "Select Data Classes and Associations" field in the Sycronization Profiles and I am unable to see any new customized "Resource Type". ...
Forum Discussion by Mark NYC | 27 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution Hello. After creating a report to show office versions. the office report i got was good but shows duplicates for add/remove programs items as certain parts of ...
Forum Discussion by network101 | 27 Jan 2012 | 2 comments
New York, NY Wed, 29 February, 2012 - 8:30 - 11:30 EST Please join us for our next New York Endpoint ...
Event by ffariello | 27 Jan 2012 | 0 comments
Name User OS Name OS Revision Model Manufacturer Part Number Serial Number PC-001 user1 Microsoft Windows XP Service Pack 3 HP xw4400 Workstation Hewlett-Packard 0A68h CZC7285600 ...
Blog Entry by Pascal KOTTE | 27 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, I've created a "Support" role with privileges to run tasks, reports, pcAnywhere... for our helpdesk staff. There are only 2 privileges I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Walter81 | 27 Jan 2012 | 8 comments