Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi All, we discovered yesterday an issue with the Patchmanagement over Altiris NS. The issue is that several applied updates to not show up on the SMA under ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AZ1 | 06 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution I didn't realize all of our clients had PCA quick connect on them.  While we do block who can use PCAnywhere access with account credentials, it's still a ...
Forum Discussion by Sally5432 | 05 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I have a reboot PC task but it doesn't have the option to bypass maintenance window. How do I use this task outwith the maintenance window running on that PC ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BugTastic | 05 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution We have recently updated to 7.1 from 6.x and I am still trying to settle on the best way to utilize Software Portal.  I am hoping someone can help confirm this ...
Forum Discussion by degoen | 04 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Where does Altiris get the info it provides in console under a computer record, licensed programs? I'm asking because it seems like as we update software ...
Forum Discussion by Sally5432 | 04 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I would like to start off and say that I am new to barcode 7.1 SP1.  I am trying to setup our synchronization profiles within the barcode ...
Forum Discussion by AndyOH | 03 Jan 2012 | 7 comments
I need a solution Hello everyone. App. Metering always went smooth in version 6.x. Now i'm using 7.1 and the Denial message to user shows in German language (should be in Spanish) ...
Forum Discussion by IvanMunoz | 03 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Happy new year all! A new year brings new problems and hopefully new solutions We are trying to move our database from one SQ L2005 server to another, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hodgkinsons | 03 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution Hey Everyone I'm currently trying to get my Symantec Management Agent to point to a new server. I know the commandline is supposed to be: C:\Program ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mortenleth | 02 Jan 2012 | 9 comments
Many moons ago I was asked to setup a scratch folder for other admins. It's primary purpose was to serve as a temporary dumping ground for backup images whilst a machine was being serviced. It was also useful as a readily available temporary ...
Download by ianatkin | 30 Dec 2011 | 0 comments