Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution Does anyone know of a way to enable the local admin account after bringing down an image through a system configuration or script? Have you tried this one? net ...
Forum Discussion by St.Brendan | 30 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi I have recently mirgated our DS 6.9 deployment servers to new boxes, The IP Addresses cannot be the same on the new boxes due to recent network infrastructure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gordon Wilcox | 29 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm looking for some assistance with imaging Centos servers using Symantec/Altiris Deployment Solution 7.5. As I understand it, the task "Prepare ...
Forum Discussion by CopperBlue | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution During automated deployment of Win 7 over Win xp machines using Altiris 6.9 DS ghost images, we are facing the following issue. Post deployment, the target machine ...
Forum Discussion by ISmicro | 28 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I have one PC getting the error above in WinPE.  The authenticating network connection takes a very long time and then throws this error. This is a KB with a ...
Forum Discussion by jwurm12 | 28 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution We have a few site servers on sites that are on a different domain from the parent NS (no trust relationship).  We have no problems using patch management, software ...
Forum Discussion by sdunn | 27 Jan 2015 | 1 comment
Today's download is one I use a lot. It's a script which converts a text file containing raw T-SQL to a format more readily consumed by programming code. I do a lot of task automation that embeds T-SQL, and this little script is  ...
Download by ianatkin | 26 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hey guys, I'm having the same issue related here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/machine-not-getting-through-winpe40-x86, I did as told by BBC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rafaelfontana | 26 Jan 2015 | 12 comments
Hi Everyone, If you've got an idea that you've got for ImageInvoker, please drop a comment here. Anything from annoying typos and inconsistencies, to new functionality. At the moment I've got listed these items to work on, ...
Blog Entry by ianatkin | 26 Jan 2015 | 8 comments
No I need a solution We dont have DHCP at all our environment. We boot systems using CDs/DVDs/USB because as PXE ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 25 Jan 2015 | 1 comment