Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

Hi, I was discussing with my colleague about some of our locations where there are no IT or these places really difficult to maintain and/or provide some hardware. And I got this idea:  Why not having Raspberry PI2 inexpensive boxes for these ...
Idea by Frederic SCHROB... | 28 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I have two LinuxPE on my main smp server that I have rebuilt the kernel and rootfs and changed the pxelinux.cfg So the changed files are: C:\Program ...
Forum Discussion by Mikael Ulvesjö | 28 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've got an issue I cannot find a work around for.... If there is a task running on a machine, for some reason or another, and someone tries to boot to the ...
Forum Discussion by dyeLucky | 27 Apr 2015 | 0 comments
How to create your custom menu button with all required web parts in one place "How to create custom SMP Console menu where will be all required web parts in one place" ...
Blog Entry by Igor Perevozchikov | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution For the life of me I can't remember how to automate this! I've checked under "All Settings" and "Roll Out Agents/Plug-Ins" but so far ...
Forum Discussion by s1rGr1nG0 | 27 Apr 2015 | 0 comments
Dear Symantec, I have been running and re-running through the processes for installing SMP 7.6 on a new Windows 2012 R2 server and I must complement Symantec by saying that the installation process is getting better and better. However, there seems ...
Idea by QuietLeni | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, Can someone provide me a link/document to setup a backup for DS & NS servers (NS on one server and its Database on another server) - I would like to ...
Forum Discussion by techiefreak | 25 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've just been delving into 7.5 Deployment Solution. My setup is as follows: 7.5 NS running on VLAN 1 7.5 Package/Task/NBS with two NICs, one NIC is on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob Steenwyk | 23 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution We are pushing the corporate TeamViewer_Host.MSI to our devices through Altiris and are looking for an easy way to push the TrustConfigID.PS1 file to not have to find ...
Forum Discussion by Jeremy Cameron | 23 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello world! Since my Altiris 7.5 SP1 upgrade, my team and I have seen some very strange things... The one that has got us stumped is where we can not push a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dyeLucky | 23 Apr 2015 | 1 comment