Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

6.x

Results for 6.x

I need a solution Hi All, Would like to know if Scripted OS install on SSD (Solid State) drives is supported in Altiris DS 6.9 SP 5. If it supported, what is the process so that it ...
Forum Discussion by RMSHAH50 | 20 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I'm having a really hard time getting my altiris test enviorment to work. This is the first time i've dealt with imaging so i apoligize for the ...
Forum Discussion by Slumb | 20 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Please forgive me if this was posted elsewhere, but I have searched for days with no solution in sight. I previously installed drivers using a batch script after ...
Forum Discussion by Joe-B | 14 Apr 2015 | 0 comments
WebEx Wed, 22 April, 2015 - 13:00 - 14:00 EDT Please join us for the second in our series of Ghost ...
Event by AndyN | 13 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi. I am new to Altiris... I am comming from SCCM and Capainstaller. Is it possible to deploy a new computer direct from PXE, today I can choose with PXE i ...
Forum Discussion by foko | 09 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, We have recently upgraded our Deployment Solution to Version 6.9 SP6. 2300 client machines..all Windows 7 SP1 Agent: 6.9.(Build 648) A lot of our ...
Forum Discussion by JDav | 02 Apr 2015 | 2 comments
summary We held our first in our series of "How-to" webcasts for Ghost Solution Suite 3.0 on March 25, 2015. Download or playback the Webcast here: ...
Blog Entry by AndyN | 31 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Presently we are running ITMS 7.6 and my WinPE is version 4.0. The upgrade to 7.6 had its hiccups, but were sorted through easily and all was well. However, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Phish | 29 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution I recently was put in charge of an Altiris server at my company. Since we are trying to move our remaing clients off Windows XP and to Windows 7/8.1, I built a new ...
Forum Discussion by sccm1211 | 28 Mar 2015 | 0 comments
All, I have only recently been able to have the time and sit down to script this all out for my organization We have no issues (crossed fingers) with this script after deploying to over 20K endpoints and have seen a few forum posts about how to ...
Article by AltirisJunkie | 24 Mar 2015 | 1 comment