Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

WebEx Wed, 03 December, 2014 - 13:00 - 14:00 EST Please join us for our next Symantec Endpoint ...
Event by AndyN | 06 Nov 2014 | 16 comments
Windows 10 support is being investigated. Current reports indicate that core Ghost functionality is working in the pre-release version although this has not been fully verified by Symantec. We will continue testing but are very keen to hear any ...
Article by david_evans | 31 Oct 2014 | 0 comments
We are working on RHEL 5.11 support and will be communicating an early support statement soon detailing what works in the current release. Support will likely be added in a future hotfix which is yet to be defined. If you are considering adopting ...
Article by david_evans | 31 Oct 2014 | 0 comments
Deployment Solution 7.x Mac OS X 10.10 is being worked on and an early support statement identifying what works with the current shipping product will be available shortly (Nov 2014). Full support will be available in an upcoming hotfix. ...
Article by david_evans | 31 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Does anyone know if the WinPE 2.1 installation in DS 6.9 SP5 can be updated to WinPE 3.x and if so if there is a document on what that process is like? Not ...
Forum Discussion by Steve Cupp | 21 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, I'm trying to pxe boot a tablet connected to a docking and get the following error pxe-e07 network device error . Although before receiving ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mace100 | 17 Oct 2014 | 15 comments
Contents 1. Introduction 2. Why Did I Come Up With This? 3. Implementing Job Parameters in DS6.9     3.1. Preparing your Deployment Server for Job Parameters     3.2. Preparing your Deployment Server for ...
Article by ianatkin | 15 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution I got a error when i try to copy a file using Deployment   Any Ideas ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by seralar | 09 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution We have trying this for days. We have created an automation using boot disk creator. However, when the system boots into automation, it keeps looking for DHCP service ...
Forum Discussion by Keyur Desai | 06 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Have been running DS6.9SP6 for over 6 months with no problems using WinPE4.0. Sometime last week with no changes to server, WinPE4 has vanished from the list of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mike Johnson | 30 Sep 2014 | 5 comments