Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution I'm troubleshooting an inherited WinPE 4 boot disk configuration created with DS 6.9 SP6 (6.9.9469.462) that has a custom batch file used to image machines either ...
Forum Discussion by bdam | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I have DS 6.9 SP6 installed on several 2012 R2 servers and the console works just fine. On the first few I was able to set up DSWEB with no problem using .Net v4.5 ...
Forum Discussion by JBX | 15 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Anyone know which DB files and the location of the files using DS6.9 SP6 need to be backed up for SQL DB restoring purposes? I am running DS6.9 SP6 on Server 2012, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have a Scripted Windows 7 OS install job setup and added it to the Initial deployment properties. I also setup few other jobs under this job to join the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 03 Dec 2014 | 5 comments
Download or playback, and Q&A Session for Symantec Deployment Solution Webcast summary Thanks to all those who ...
Blog Entry by AndyN | 03 Dec 2014 | 5 comments
Live Instructor Led - Remote Mon, 25 July, 2016 - 10:00 EDT - Fri, 29 July, 2016 - 4:00 EDT ...
Event by NetX | 20 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Altiris 6.8 console not starting. Error: no database management services registered. Tried all solutions provided in the KB article: ...
Forum Discussion by Kiran1000 | 18 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Ever since we upgraded to SP6, sometimes some of our jobs get stuck at executing script on the DS console.  Its been 2 days and it still stuck at executing script. ...
Forum Discussion by Stewart Smalley | 11 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi everyone Does anyone know which firewall ports, programs or settings I need to change to allow remote control from the DS6.9 console? I know if I disable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 10 Nov 2014 | 11 comments