Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Hi , I am trying to setup a Windows 7 x64 scripted OS install. I have an Unattend file that is setup to Install the OS. I have drivers copied to the DriversDB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 05 Jan 2015 | 2 comments
Most imaging options in Deployment Solution 6.9 SP6 require very little direct intervention with client machines, instead being managed remotely via PXE or Automation Folders. In some cases a Deployment Solution user may need to use physical boot media ...
Article by Randall Newnham | 05 Jan 2015 | 0 comments
Or other 64 bit programs. I recently upgraded my DS to 6.9 SP6 on Windows Server 2008 R2 (64 bit) from DS 6.9 SP4 on 32 bit Windows Server 2003 and my ASDK job, to remove a PC from ...
Blog Entry by andykn101 | 30 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Can anyone provide me document which says why DHCP environment required for Deployment Solution and how much is the challenge we have to face if dont have ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 24 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution I'm troubleshooting an inherited WinPE 4 boot disk configuration created with DS 6.9 SP6 (6.9.9469.462) that has a custom batch file used to image machines either ...
Forum Discussion by bdam | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I have DS 6.9 SP6 installed on several 2012 R2 servers and the console works just fine. On the first few I was able to set up DSWEB with no problem using .Net v4.5 ...
Forum Discussion by JBX | 15 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Anyone know which DB files and the location of the files using DS6.9 SP6 need to be backed up for SQL DB restoring purposes? I am running DS6.9 SP6 on Server 2012, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have a Scripted Windows 7 OS install job setup and added it to the Initial deployment properties. I also setup few other jobs under this job to join the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 03 Dec 2014 | 5 comments
Thanks to all those who attended our webcast today on Deployment Solution. Download or Playback the Webcast Recording Slides used during the webcast are included with this blog post Part 2 of this webcast will be on March 3 ...
Blog Entry by AndyN | 03 Dec 2014 | 5 comments