Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution I'm working on a process to upgrade our remaining xp package servers to windows 7. Since our package servers also server as our pxe servers at the remote ...
This issue has been solved
Forum Discussion by b3tts32 | 12 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution My department uses jobs with scripts to install our universities software remotely and silently to the various labstations around campus. I am working on a script to ...
Forum Discussion by Luke_Bock | 09 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi there, we successfully completed an upgrade to DS 6.9 SP6.  I set the agent to automatically update which appears to have worked on most machines. But of course ...
Forum Discussion by msigler | 06 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi ,   We are receiving multiple alerts in our alerting tool for memory in the windows 2003/2008 servers having memory less than 256 MB . While ...
Forum Discussion by techshan | 06 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution I'm unable to deploy an image on Lenovo T440P. Here is the rundown: Deployment Server 6.9 SP6 (WinPE 4.0) I've tried Windows 8 drivers from Intel ...
Forum Discussion by StevenB. | 03 Jun 2014 | 6 comments
We're happy to announce today the general availability of ITMS 7.5 SP1. Some of the highlights for this release include: 1.   Server and Client-side platform support updates Notification Server support for Windows Server 2012 R2 ...
Blog Entry by hugo_parra | 02 Jun 2014 | 82 comments
I need a solution Trying to install DS 6.9 SP6 on Server 2008 R2 Selecting Simple install and the installation is failing around 97% in the first step. Error - "Error ...
Forum Discussion by Dpak D | 28 May 2014 | 2 comments
I need a solution I need both the Altiris 6.9 SP6 and 7.5 agents in an image, but I won't be deploying the image with either.  I have found an article that tells me to delete 3 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Solkre | 27 May 2014 | 1 comment
I need a solution Does anyone know if a PXE Server install from Deployment Server 6.9 SP6 is supported on Windows Server 2012 R2? Or perhaps where the compatibility matrix specific ...
Forum Discussion by Lark | 25 May 2014 | 9 comments
I need a solution Dears, Is it normal that a PC can boot to the PXE provided automation OS only once? Even if I force a PC to boot via network and select WinPE it will end in a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maweko | 22 May 2014 | 7 comments