Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Does the DS 6.9 adlagent support OSX 10.9 Mavericks? I haven't upgraded to SP6 yet, but the SP5 MR2 agent only lists up through 10.7. It seems to install and the ...
Forum Discussion by sfaucher | 29 Apr 2014 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Just adding this to the community incase anyone is having the same problem I encountered.   Environment: Windows ...
Forum Discussion by catfordtechie | 28 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I have following problem, when I want to run a script via Altiris DAgent on a computer which is not in our location, I always get a timeout. But the ...
Forum Discussion by david_sttz | 28 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Guys, Our desktop team are still using DS6.9 for imaging until we move across to 7.5.  We use Image Invoker 0.3 but today it has stopped working and gone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kamino | 28 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution I would like to create an image of a fully configured ESX1 5.1 Server that I can deploy out to new Servers.   Does anyone know if this is possible or if a tool ...
Forum Discussion by P4trick | 21 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I have new lenovo yoga ultrabook, im using use lenovo usb lan adaptor for lan connection Im trying to create image in altiris 6.9 sp6 deployment console but after ...
Forum Discussion by baca | 11 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution If you are hoping to make use of the new non-critical driver detection of DeployAnywhere in DS 6.9 SP6  ( see http://www.symantec.com/docs/HOWTO95135  ) then ...
Forum Discussion by Lark | 10 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, We are looking to get onto DS 6.9 SP6 from SP5, but likely need to do off-box migration to new hardware. Below are the current specs. Would anyone be so ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tenacious Geo | 09 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hello,   After updating Boot Disk creator to WinPE 4.0 x64. Automation jobs does not run. I use this to boot new laptops using bootable usb that has automation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pashyn | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution DS 6.9 SP6 - clean install.  WinPE x64.  Ghost64.exe version is 12.0.0.4570 I have a Windows 7 ghost image that I'm trying to use a regular "Distribute ...
Forum Discussion by Lark | 03 Apr 2014 | 8 comments