Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Does Deployment solution for dell servers 3.2 mr2 (6.9 sp5) support Windows 2008 R2?  Is there a way to just install the deployment solution 7x version without ...
Forum Discussion by prother | 29 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, I wish to learn migration in ALtiris and to do that I want to  Migrate to Windows 7 using Altiris Deployment Server 6.9 SP4. Pls suggest a guidance ...
Forum Discussion by Nickyy | 29 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution I have Altiris 6.9 SP5 MR1 installed on a w2k8 r2 sp1 server and everything was working fine with some generic unmanaged gigabit switches. Then the client purchased ...
Forum Discussion by lee swanson | 28 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, I am a beginner in Altiris and started learning Altiris just a few days before.I m trying to deploy orca.msi on remote client agent but I m stuck with the ...
Forum Discussion by Nickyy | 28 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution This is a tower version of the Dell 780 and when trying to boot up to pxe it will not find the dhcp server. If I then plug into a Netgear switch that is plugged into ...
Forum Discussion by macpiano | 27 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Could do with some help on this one that's been troubling me for some time... We have some brand new laptops that won't boot into WinPE as the drivers ...
Forum Discussion by craig_j | 27 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution we are running Altiris Agent 6.0.2416 on a number of Windows 2003 & 2008 server.  I am having a couple software update issue s that seem to happen almost every ...
Forum Discussion by aponcin | 26 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution I'm currently running DS 6.9 (and CMS) on an older hardware server. It's stable and works fine, but it's time to start looking at either new hardware or ...
Forum Discussion by Mike Sangray | 26 Sep 2011 | 6 comments
I wonder why Symantec do not integrate a remote control ability for computers booting into their WinPE? I think I see an article sone body do that, in DS 6.9 preboot. So it is possible. I would like to see it in standard. WinPE with PCA plug-in ...
Idea by Pascal KOTTE | 25 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution Hey Everyone, Got a Dell Latitude 2120 and I'm having a heck of a time deploying an image onto it. Using WinPE, everytime I attempt to throw the image on it, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by deamon20 | 22 Sep 2011 | 4 comments