Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Now that DS 6.9 SP6 is out, going beyond SP5 MR3, what SQL versions are now supported?  I see explicit reference to SQL 2005 and SQL 2012, what about 2008 r2?  It ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pshore | 21 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution On a fresh install of windows 7 I am not able to install the bootworks partition. It fails at formating. I am using Deployment server 6.9 sp6 with WinPE4.0. I only ...
Forum Discussion by Ryan-YC | 20 Feb 2014 | 0 comments
Campbell & Company Wed, 19 March, 2014 - 9:00 - 12:00 EDT Please join us for the next Baltimore ...
Event by Jenna Cleaveland | 18 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution I would like to PXE a sufrace, but I don't have the specific network adapter so I don't think that is possible.  So my other option is to use a USB boot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spazzzen | 18 Feb 2014 | 23 comments
I need a solution Hi,   Im running Altiris Deployment Solution 6.9 SP6. Issue is that i get error "unable to locate imaging tool for windows x64 environment" when i ...
Forum Discussion by pashyn | 18 Feb 2014 | 3 comments
    There is a known issue with DS6.9 SP6 and WinPE4 which means that the PXE environment variables used in this article won't be set. To resolve this please take a look at   http://www.symantec.com/docs/TECH213143 and replace your ...
Blog Entry by ianatkin | 12 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution Hello,   I updated our DS 6.9 SP4 to DS 6.9 SP6. After imaging laptop configuration task will add computer to domain. Task fails with error "the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pashyn | 11 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution I have an Altiris DS for Dell 3.2 MR2 solution. The Deployment console seems recognized the Dell PowerEdge R720 server running Linux 5.10 because the console display ...
Forum Discussion by r_wu_00 | 10 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution i am trying to finish a few more tasks using DS but am having issues with it.  according to this thread   DS shouldn't stop working once the maintenance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gibson99 | 07 Feb 2014 | 7 comments
I need a solution When a job is scheduled from axsched.exe or mm_schedule_event stored procedure it doesn't kick off based on the schedule. Whether the schedule is in the past or ...
Forum Discussion by b3tts32 | 31 Jan 2014 | 1 comment