Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Hi, Can someone tell me what's the lastest version of PCT? And where can I download it? Thanks a lot, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RayYung | 20 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Does anyone know where to get the new AClient? I am having an issue where my Copy tasks are not working and I read in a previous article it maybe because my ...
Forum Discussion by AlChan | 20 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Is there an easy way to export the list of jobs and task from DS 6.9? I'd like to get a complete list of all the jobs and tasks that we have built to make it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jason.f | 20 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hey guys, looking at using multicasting for my imaging. but just can't make head or tale of it. I've looking everywhere for documentation for step by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by toca | 20 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution When setting the domain accounts in Altiris 6.9 SP5, I get the following error message. "Could not find server 'NameofServer' in sys.servers. Verify ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Peter from Tall... | 19 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution I'm hoping someone out there has done this successfully. I'm currently running, or attempting to, run the Deployment Console on a Win 7 machine through ...
Forum Discussion by AtotheB | 18 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution would anyone have a script that will work in a task using DS6.9 that will log onto a windows 7 computer as a user (or an administrator), I'm not after an ...
Forum Discussion by cathossie | 17 Oct 2011 | 1 comment
  Someone contacted me via email to ask about our experiences migrating from DS 6.9 to 7.1 considering my " DS 7.1 Performance " post concerning the longer times involved in completing 7.1 jobs compared to 6.9.  I figured this ...
Article by sfaucher | 14 Oct 2011 | 5 comments
Lifeway, Nashville Thu, 03 November, 2011 - 9:30 - 13:00 CDT Greetings Fellow TN User Groupies, ...
Event by gravesg | 14 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, I am trying to deploy  Windows 7 Image on Baremetal machine. I have installed WAIK,PXE server,DHCP server and Win PE for X86. Problem Is : I always ...
Forum Discussion by Nickyy | 14 Oct 2011 | 7 comments