Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Hello all, I have a batch of HP 8200 Elite SFF boxes here, and like many others I can't get the NIC driver to detect correctly 100% of the time.  I've ...
Forum Discussion by DaveJ | 05 Aug 2011 | 11 comments
I need a solution Dear all, Have a Win 2008R2 server + SQL Server 2008 with Altiris Deployment Server 6.9 SP5 running. Is a clean new installation. Now I am trying to use PXE ...
Forum Discussion by Airtrade | 05 Aug 2011 | 8 comments
I need a solution Hello, I'm trying to capture and deploy Joli OS which is actually a Ubuntu variant from what I read.  I haven't been successful using rdeploy but if I ...
Forum Discussion by acjuelich | 04 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution I have for some time been using *.img image to deploy Windows 7 via PXE-DOS i DS 6.9 SP4. Now I would like to use *.WIM image instead to improve performance via ...
Forum Discussion by IT Center Nord | 03 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution After clearing some space on the server the Deployment Console was receiving an error message "Incorrect database schema for this version of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JacquesPLoubser | 03 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, Has anyone ever seen the error "You have an older version of the common controls needed to run this program Do you want to Boot Disk Creator to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Charles Thomas | 26 Jul 2011 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I've been out of the loop for a bit on moblie device technology.....anyways, does Altiris DS 9.9 sp4 support web OS on the HP touchpad?  I ...
Forum Discussion by jomelia | 26 Jul 2011 | 3 comments
I need a solution Since DS 7.1 isn't quite there yet, though getting close. I would like to continue using DS 6.9 for a little longer. However, I don't want to have a second ...
Forum Discussion by noodleNT | 25 Jul 2011 | 2 comments
I need a solution This is not my server as I got mine ironed out now! Anyways, a co-worker uploaded an image and it has an Attribute of A beside it, in the image folder. What does ...
Forum Discussion by schwende | 22 Jul 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, I am using Deployment console Version 6.9 (build 430) Service Pack 3 and I have 27 Node licenses available, if I "Apply a regular licence" to a ...
Forum Discussion by Altiris_Guru | 21 Jul 2011 | 2 comments