Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I could not find anything already on Symantec in regards to working with HIIS so here you go! Scenario 1: A PC that already has the correct operating system and drivers installed. Technique 1: Take a few minutes to put an AClient onto the ...
Article by Benjamin Fuller | 11 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Using altiris 6.9 sp5 with windows 7. As we all know(I think), the old rapid install packages do not work on windows 7. I was wondering if anyone knew of a program ...
Forum Discussion by schwende | 11 Oct 2011 | 2 comments
Symantec Office, Roseville MN Wed, 25 January, 2012 - 10:00 - 14:00 CST Please join us Jan 25th from ...
Event by tbenson | 10 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, We are running 'Deployment Solution 6.9 SP5 MR1' on a Windows 2008 Std SP2 32-bit Server, and have a Deployment Console installed on a Windows 2008 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rufusl | 07 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution I m unable to create a boot disk image as New configuration tab i disabled in the Boot Dosk creator window. Also, when tried Pre-boot operating system gives me an ...
Forum Discussion by Nickyy | 07 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution I updated from DS 6.9 sp4 to sp5 MR1 When I use existing sysprep images and deploy them to an existing computer (for example PC18075) in de DS there is a problem ...
Forum Discussion by louwerj | 07 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution We've been seeing some odd results of rename jobs through Altiris in regards to Windows 7 machines.  It seems that if we attempt a modify configuration task with ...
Forum Discussion by garfaldo | 06 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution We've installed a new DS (6.9 sp5) directly on the sql server (server 2008r2 sp1, w/ sql 2008r2). This was a clean install, not an upgrade. Most everything seems ...
Forum Discussion by Gibson99 | 05 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution DS 6.9 SP5 - I can create a boot disk CD using WinPE and it connects to the DS just fine and I can manually downlod or upload images.  With the automation ...
Forum Discussion by Joe Goff | 04 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, We have been running Altiris for some time now and have a large collection of VSA layers which we activate using a script in Altiris (6.9).   We've ...
Forum Discussion by stuartridout | 03 Oct 2011 | 3 comments